Must have: suknje sa pliseom

Plisirane suknje su klasika koja nikada neće izaći iz mode, a mi smo ovoga puta za vas odabrali najbolje novitete…

Kada pomislite na klasičnu modu ili neprevaziđenu eleganciju, na pamet vam sigurno padaju mala crna haljina, bela košulja i plisirana suknja, u kombinaciji sa uglađenim salonkama. Za to, naravno postoji razlog: ove odevne kombinacije su nepresušni izvor inspiracije za modne dizajnere, jer otvaraju vrata brojnim mogućnostima igranja sa njima.

Kako se godišnja doba menjaju, menjaju se i naši garderoberi, beauty rutine i mnogo toga drugog – lepršave letnje haljine sada pronalaze svoje mesto u kutijama obloženim papirom, dok na njihovo mesto dolaze plisirane suknje, nudeći nam istu, ako ne i veću količinu ženstvenosti. Bilo da su dugačke ili kratke, ovaj klasični komad je savršeni dodatak vašem modnom arsenalu, jer se može sa lakoćom kombinovati sa praktično svime – od laganog džempera, pa do dugačkog trenč mantila.

Kako je jesen već u punom zamahu i trend plisea možemo videti na sve strane, odlučili smo da odaberemo za vas najbolje novitete koji su debitovali na ovogodišnjim modnim pistama. Otkrijte ih u galeriji.