Modna kolekcija koja će vam ulepšati dan

Dva legendardna imena iz sveta mode – Net-A-Porter i Balmain, skoro su se udružila kako bi zajedno kreirali neverovatno lepu, elegantnu i luksuznu letnju kolekciju…

Inspirisani glamurom Kana, Sen Tropea i drugih destinacija Azurne obale, ova kolekcija je osmišljena kao idealna letnja garderoba, koja pokriva sve vaše potrebe – od ležernih, do u potpunosti glamuroznih.

Šta god da želite da radite i gde god da želite da idete ovog leta, ove kreacije su odlični kompanjon za vas. Kolekcija je već sada dostupna za kupovinu, sa cenama koje idu od 260 i dosežu čak 7.143 dolara. Istina, neki komadi iz ove kolekcije su skupoceni, ali će čak i oni koji imaju fiksirani budžet pronaći nešto što im odgovara.

Nepogrešivi Balmain detalji lako su primetljivi ako pogledate šljokice na haljini sa jednim ramenom, gornje delove i haljine do poda. One su idealne za večernje izlaske, ali su kupaći kostimi sa visokim rezom, beli šortsevi i moderne majice tu za sve vaše dnevne događaje i aktivnosti.

Pruge i teget blejzeri, sa zlatnim detaljima i predivnim krojem, nude osvežavajući pristup klasičnim mornarskim izgledima, a navešće vas da sanjarite o svim događajima koje biste želeli da posetite. Srž ove kolekcije ogleda se u jednoj rečenici – izgledajte moderno, gde god da krenete.