Moćna Celine jesen 2019 kampanja

Hedi Sliman je jedan od onih dizajnera, koji poštuju moć slika, u jednakoj meri kao i sam proizvod…

Kao čovek sa brojnim talentima, kreativni šampion je ovog puta pokazao svoje poštovanje prema “slici” u svojoj novoj kampanji za Celine jesen 2019. Ova kampanja je pre svega digitalna, ali je rađena u portretskom režimu, koji je postao ključni deo današnjice. Ipak, ono što Sliman radi u ovom snimku više nam govori, nego što pravi pokret i dijalog sa modelom Marland Bakus.

U pitanju je kampanja koja je vođena umetničkim direktorom koji ceni sliku, drži je na pijedestalu i razume njenu moć, a upravo to je vrednost koju su brojni umetnički direktori današnjice izgubili, boreći se sa marketinškim timovima zaljubljenim u sve ono digitalno i moderno.

Ove sezone, Sliman dodaje boju svom čuvenom crno-belom stilu, kao da nam govori da razume kodove modne kuće Celine, što su mnogi kritičari dočekali sa dosta komentara.

Generalno gledano, ovo je zaista moćna kampanja, koja nam saopštava direktnu poruku. Nadamo se da će Sliman nastaviti da gradi Celine brend iznova, ciglu po ciglu, jer svakako razume njegovu moć.