McLaren lansira nove modne kolekcije

Britanski gigant superautomobila McLaren Automotive i brend sportske odeće Castore, nedavno su se udružili i zajedno kreirali jedinstvenu capsule kolekciju…

Nova linija sadrži se od tehničkih muških komada sportske odeće, koji su kreirani od laganih materijala zarad poboljšanja performansi i ukupne korisnosti. Inspirisani McLaren dizajnerskim jezikom i estetikom, komadi iz kolekcije su predstavljeni kako bi svojim vlasnicima ponudili optimalnu udobnost i stil. Linija se sastoji od pamučnih majica, specijalnih gornjih delova i odeće koja je idealna za osnovni trening i fitnes. Svaki komad odlikuje se superiornim kvalitetom, otpornošću na miris, četvorosmernom rastegljivošću i jedinstvenom mrežastom konstrukcijom za poboljšanu ventilaciju.

Komentarišući ovu saradnju, Tom Bihon, suosnivač brenda Castore, izjavio je: “Oduševljeni smo ovom saradnjom sa brendom McLaren, jednim od najcenjenijih i najluksuznijih na svetu, koji su poznati po pomeranju granica inovacija. Sa njima delimo posvećenost tehničkoj izvrsnosti i visoko kvalitetnim proizvodima, dok naša prva ekskluzivna kolekcija odražava zajednički etos obe marke”.

Pored Castorea, McLaren se takođe udružio sa brendom Belfast kako bi kreirali kolekciju od 10 muških komada u ograničenom izdanju (uključujući troslojnu gornju odeću i odeću, laganu gornju odeću od najlona, performansnu kožnu jaknu, odela, ogrtače i slojevite mogućnosti) i tri ženska komada (uključujući svesezonsku troslojnu laganu najlon jaknu i parku, kao i kožnu jaknu.)