Mark Njuson kreirao kolekciju prtljaga sa Ferrari brendom

Mark Njuson je svetu podario interesantne Louis Vuitton kovčege i kofere, a ovoga puta, on nam predstavlja nešto što može biti još interesantnije...

Slavni industrijski dizajner je odlučio da u nama probudi još snažniju nostalgiju na temu putovanja i godišnjeg odmora, kreirajući kolekciju prtljaga u saradnji sa Ferrari brendom. Ovo inače nije prvi put da ova dva velika imena zajedno rade – slavni dizajner je radio sa Ferrari brendom na kreiranju ultimativnog omaža slavnoj kompaniji – knjizi od 6.000 dolara.

Ovoga puta, on je zajedno sa Ferrarijem kreirao unikatni projekat koji uključuje stilski komplet za putovanja inspirisan italijanskim sportskim automobilima.  Kolekcija nudi mnogo toga kada se radi o dimenzijama, pa nudi kofer sa točkićima, putnu torbu, torbu za odelo, kofer i poslovnu torbu.

Kupci mogu poručiti svoje komplete kofera u jednoj od pet nijansi klasičnog Ferrari enterijera, zajedno sa specijalnim dodatnim akcentima bordo boje koja je specijalno razvijena za ovu kolekciju. Njusonove uticaje možemo videti u brojnim detaljima ove kolekcije, jer je slavni dizajner koristio Ferrari arhivu kao svoju inspiraicju, kada se radilo o teksturama, motovima i bojama.

Kolekcija prtljaga će biti dostupna za kupovinu ekskluzivno Ferrari kupcima, kroz program personalizacije. Svaki komad prtljaga će na sebi nositi jedinstveni broj šasije njihovog automobila.