Louis Vuitton otvara prvi Louis Vuitton stan u Singapuru za svoje najbogatije klijente

Sve što nosi ime Louis Vuitton je posebno, a ako ste vi posebni, bićete dočekani u svetu koji je obasjan Louis Vuitton obeležjima...

Modna kuća, koja se ponosi istorijom dugom 170 godina, upravo je predstavila prvi Louis Vuitton Stan na svetu. Smešten u Singapuru, ovaj ekskluzivni "Stan" prostire se na 690 kvadratnih metara i obuhvata tri salona i beskrajne Louis Vuitton poslastice. Nalazi se direktno iznad najveće Louis Vuitton prodavnice posvećene ženama u Singapuru, u Ngee Ann City.

Podsećajući na šik francuski stan, ekskluzivni prostor podeljen na izložbeni prostor, Glavnu salu i Galeriju, namenjen je ženama, muškarcima i nudi visoko kvalitetan nakit i satove za VIC, odnosno veoma važne klijente. Nije teško pogoditi da je najveći prostor rezervisan za žene koje vole sve što dolazi sa Geskijerovog stola. Šarmantna soba je dodatno obogaćena starinskim francuskim foteljama i sofom po meri Pierre Augustin Rose dok posetioci pregledaju najnoviju kolekciju ready-to-wear.

Drugi salon, ispunjen talentom i osećajem za modu Farela Vilijamsa, otkriva njihovu ciljanu grupu - muškarca koji voli Louis Vuitton. Prostor je možda malo manji, ali sigurno nije ništa manje grandiozan sa dizajnom zidova u Damier gipsu. LV stan odaje počast svojoj istoriji i prikazuje kolekciju Louis Vuitton kofera suspendovanih na balonima. Ne može se propustiti "duh putovanja", oživljen francuskim dizajnerom enterijera Stefani Kutas.

Vraćajući se na salone, poslednji uključuje visokokvalitetan nakit i satove Louis Vuitton. Jedino što sija jače je vintage luster iz 1970. godine koji visi sa plafona. Ipak, neće vam samo posedovanje velike količine novca omogućiti pristup ovom ekskuzivnom stanu - slavni brend vas mora smatrati privatnim klijentom i morate zakazati svoj termin mnogo meseci unapred.

Luxury Experience