Louis Vuitton lansira prvu kompletnu liniju za bebe

Louis Vuitton je u sredu najavio da će nova linija za bebe, koja će biti lansirana 3. marta u odabranim prodavnicama širom sveta, uključivati odeću, obuću, aksesoare i predmete sa novim izgledom njihovog prepoznatljivog motiva monograma.

Monogram brenda će se pojaviti kao perforacije na kožnim cipelama, kao 3D pletenina od kašmira i kao etiketa pričvršćena na mnoge komade.

„Kolekcija predstavlja promišljenu paletu svakodnevnih komada i stilova za posebne prilike, ranih igračaka koje mogu postati doživotne uspomene“, navodi se u saopštenju kuće.

Među poklonima za bebe u ponudi su gravirana srebrna čaša, plišani meda Louis Vuitton i posebno dizajnirani kofer.

Odeća, veličine do 12 meseci, izrađena je od odabranih materijala u skladu sa posvećenošću brenda odgovornom snabdevanju. Ekološki standardi uključuju organski pamuk i kožu sa sertifikatom Leather Working Group, dok kašmir i ovčja vuna dolaze od partnera koji obezbeđuju dobrobit životinja, rekao je Vuitton.

Dečija odeća dolazi u paleti mlečno bele boje, peščanih dina i sivih tonova i uključuje kombinezone, bodije, pidžame, haljine i kapute sa kapuljačom, sa aksesoarima u rasponu od pletenih papuča do kapa sa cvećem i biserima do čarapa.

Elegantna, ali razigrana, ova bezvremenska kolekcija pratiće bebe u prvim danima života!

Luxury Experience