Louis Vuitton je fasadu svoje prodavnice ukrasio vizuelnom iluzijom visoke jelke

Godinama je luksuzna modna kuća ukrašavala ugao svoje prodavnice na Petoj aveniji u Njujorku zadivljujućim street art radovima.

Praznici su pred nama, a Louis Vuitton je tu da upotpuni slavlje svojom božićnom jelkom od 12 spratova na fasadi 57. ulice u Petoj aveniji. 2D instalacija sadrži LV logo i ornamente po celoj dužini zgrade prodavnice.

2D instalacija koja predstavlja novogodišnju jelku, pridružuje se omažu brenda Louis Vuitton pokojnom dizajneru Virdžilu Ablou i zamenjuje prazničnu temu na izlozima natpisom „Virdžil je ovde“.

Praznična instalacija na Menhetnu sada je postala godišnja tradicija koju fanovi brenda i prolaznici sa nestrpljenjem čekaju.

Još 2019. godine, ugao zgrade je bio ukrašen fluorescentnim dizajnom monogramskog logotipa brenda i neobičnim pop art animacijama. Ikonična fasada je takođe bila ukrašena još u avgustu ove godine kako bi se proslavila 200. godišnjica brenda. U januaru je predstavljen mural napravljen u saradnji sa švajcarskim umetnikom Ursom Fišerom kako bi se obeležila nova kolekcija LV x UF.

Ove godine jelka od 12 spratova LV na fasadi Pete avenije je podjednako očaravajuća!