Louis Vuitton i Jajoi Kusama proslavili saradnju pop-up prodavnicom u Tokiju

Brendu Louis Vuitton nisu strane spektakularne pop-up prodavnice, a sada je na listu dodao novi butik u Tokiju.

Proteklih nekoliko godina, francuska modna kuća je otvorila jedinstvene butike i organizovala mnoge izložbe od Njujorka do Kalifornije koje su prikazale sve, od modernizovanih kofera do legendarnih komada koje je dizajnirao pokojni Virdžil Ablo.

Sada je legendarna modna kuća zajedno sa dugogodišnjom saradnicom Jajoi otvorila upečatljivu novu pop-up prodavnicu. Živopisna nova prodavnica smeštena je u rodnom gradu Jajoi Kusame, Harajuku, u Tokiju, sa instalacijama i šarenim ukrasima napravljenim da privuku poglede. Iskustvo počinje onog trenutka kada stignete, dok spoljašnjost zgrade nosi žute ukrase sa tufnastim dezenom, zajedno sa masivnim ko-brendiranim znakom koji aludira na najnoviju saradnju Louis Vuitton x Yayoi Kusama.

U prizemlju vas očekuje masivna skulptura japanske umetnice sa crvenom kosom i parom naočara za sunce. Tačke na njenoj žutoj bluzi odgovaraju okolnim zidovima. Primetićete i niz kugli u ogledalu koje ispunjavaju prostorije podsećajući na njenu kultnu instalaciju Narcisovog vrta, kojom je debitovala 1966. Kugle se koriste i na drugim mestima u prostoru formirajući upečatljiv pogled na LV ikonografiju.

Pored konfekcije, torbi i odeće, najnovija ponuda Louis Vuitton x Yayoi Kusama uključuje i aksesaore i parfeme. Najnovija kolekcija dvojca prvo je lansirana u Japanu i Kini, a sada je dostupna u svim globalnim buticima brenda.

Luxury Experience