Louis Vuitton Baby kolekcija - savršena kombinacija mode i funkcionalnosti za najmlađe

Francuski luksuzni brend Louis Vuitton proširio je svoju ponudu novom kolekcijom za bebe, koja je namenjena najmanjim i najslađim kupcima.

Kolekcija Louis Vuitton Baby napravljena je od mekih i prirodnih materijala koji su pogodni za novorođenčad i njihovu osetljivu kožu. Nudi širok izbor odeće za bebe, aksesoara i poklona koji su dizajnirani da budu praktični, udobni i moderni.

Kolekcija Louis Vuitton Baby uključuje kombinezone, džempere, haljine, šešire, čizme, čarape, pidžame i druge komade odeće koji su dostupni u različitim bojama i veličinama. Svi komadi su ukrašeni zlatnim detaljima ili izvezenim motivima poput monograma, cveća ili životinja. Kolekcija tako odražava dečiju radost i razigranost, ali i prestiž i kvalitet brenda Louis Vuitton.

Pored odeće, Louis Vuitton Baby kolekcija nudi i originalne i luksuzne poklone za bebe, kao što su kompleti, ćebad, plišani medvedići koji su idealni za proslavu rođenja ili krštenja bebe, ili samo kao lepo iznenađenje za dane praznika koji su pred nama.

Kolekcija Louis Vuitton Baby dostupna je na zvaničnom sajtu Louis Vuitton i u Louis Vuitton prodavnicama širom sveta. Kolekcija je namenjena svim roditeljima koji svojim bebama žele ne samo udobnost i sigurnost, već i stil i eleganciju.  

Luxury Experience