Koliko koštaju najskuplje muške bokserice

Ako ćemo praviti poređenje, verujemo da će se svi složiti sa nama da je ženska odeća generalno skuplja od muške, posebno kada se radi o donjem vešu…

Zapravo, u sferi ženskog donjeg veša, nije neobično naleteti na komade koji koštaju i po nekoliko hiljada dolara, ali bi čitav svet zastao u neverici kada bi se nešto slično dogodilo u muškom univerzumu. Ali, čik pogodite? Jedan brend je konačno otišao korak dalje od svih drugih i kreirao muški donji veš sa cenom od 1.000 dolara, što nas dovodi do priče o najskupljim muškim boksericama.

Po toj ceni, verovatno očekujete da su one napravljene od zlata, a mi vam moramo reći da niste daleko od istine. Ovaj komad donjeg veša od hiljadu dolara napravljen je od 100 % kašmira, a dolazi sa detaljima koji su kreirani od 24-karatnog zlatnog konca.

Ipak, verovatno biste očekivali da neki luksuzni brend kreira najskuplji donji veš za muškarce, ali ne biste bili u pravu. Ovaj odevni predmet delo je brenda koji se zove Nice Laundry i koji nije baš najpoznatiji po skupocenim kreacijama.

“Nismo želeli da tek tako kreiramo kašmirske bokserice. Počeli smo sa 100 % kašmirom, ne mešavinom sa vunom ili nekvalitetnim kašmirom, a potom smo radili sa timom ovde u Njujorku, kako bi svaki par bio ručno sašiven”, kaže Riki Čoi, suosnivač ovog brenda.

Kompanija kupcima takođe nudi i opciju monograma, koji može biti urađen od zlata. “Između cene i uputstva za održavanje (isključivo hemijsko čišćenje), ove bokserice nisu nimalo praktične, ali smo mi zaista ponosni na njih”, dodaje Riki.