Kako nositi narandžastu - najmoderniju boju sezone proleće/leto 2022

10 stilskih stvari za akcente u boji!

Svetle boje će nastaviti da vladaju i u novoj sezoni - to potvrđuju revije modnih kuća i stajlinzi street style zvezda na Nedeljama mode. Trendu smelih boja iz osamdesetih godina prošlog veka nisu odolele ni skandinavske trendseterke, koje smo navikli da viđamo u lakonskim odevnim kombinacijama. Devojke su neon boje nosile u vidu akcenata, a ponekad u vidu monohromatskog stajlinga.

Uz zelenu, koja već nekoliko sezona zaredom ne gubi svoje poziciju, sledećeg proleća će na vrhuncu popularnosti biti narandžasta. Čini se da u novoj sezoni nijedna revija nije mogla bez narandžaste - stvari u ovoj sočnoj nijansi predstavljene su u kolekcijama kultnih modnih kuća i luksuznih brendova. Dizajneri i kreativni direktori predlažu kombinovanje različitih nijansi narandžaste jedne sa drugima, sa kontrastnim svetlim bojama, ili čak nošenje monohromatskih, poput modela na revijama Dior, Prada i Versace. Ovu sočnu boju nisu zaobišle ni poznate ličnosti - Dua Lipa je nedavno priznala ljubav prema narandžastoj, pojavivši se u predimenzioniranoj jakni boje šargarepe, a Kendal Džener je za šetnju izabrala narandžasti džemper prebačen preko ramena.

Naravno, najlakši i najsigurniji način da nosite narandžastu boju je da odaberete torbu ili bilo koji drugi dodatak u boji zrele pomorandže. Prikupili smo za vas 10 stilskih predmeta u nijansama narandžaste koji će postati glavna zvezda i spektakularan završetak čak i najosnovnijeg outfita.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »