Jacquemus otvorio prvu prodavnicu u francuskim Alpima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Francuski brend Jacquemus usmerio se na Kurševel, luksuzno skijalište u francuskim Alpima, kako bi otvorio svoj prvi butik.

Kurševel je jedno od najpoznatijih skijališta na svetu, koje bogati i slavni rado posećuju zbog odmora, ali i dobre zabave. Pored vrhunskih restorana i smeštaja ovo skijalište je poznato po luksuznim buticima koje se nalaze u ovom malom mestu i privlače bogatu klijentelu.

Nova pop up prodavnica brenda Jacquemus, pod nazivom “Les Vacances Au Ski De Jacquemus” podseća na butik brenda u Parizu. Prostor je uređen u prigušenim tonovima, a po ulasku goste dočekuju popularni Jacquemus modni dodaci, uključujući torbu Le Bambino, koja zauzima centralno mesto na ukrasnom podijumu. Sa obe strane butika su kolekcije brenda za sezonu jesen/zima 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Kreativni direktor Jacquemis brenda, Simon Port Žakmis napravio je nekoliko originalnih reklama kako bi skrenuo pažnju na novi prostor, koje je podelio tokom vikenda na Instagramu. Među njima, dizajner je objavio video sa srebrnim kožnim Le Bambino torbama na skijama, kao i jelku na padinama odmarališta. Dizajner je takođe postavio svoje čuvene Le Chiquito torbe na pokretnu traku koja podseća na one koje koriste skijaši početnici.

Iako Jacquemus dosad nikada nije predstavio kolekciju za skijanje, što ga čini jednim od retkih dizajnera koji to nisu uradili, ova inicijativa otvara prostor za maštovite interpretacije. Možda je novi butik u planinama najava buduće linije posvećene apres-ski stilu.

Luxury Experience