Jacquemus osvaja Galeriju Lafajet projektom ogromnih razmera

Simon Port Žakmis izazvao je prave senzacije na Nedelji mode u Parizu - do 2. aprila, poznati francuski dizajner postavlja impresivno iskustvo za javnost u srcu Galerije Lafajet.

Čini se da Simon Port Žakmis osvaja Nedelju mode koja se održava u Parizu, tako što je napravio mini-okupaciju u Galeriji Lafajet gde je postavio ogroman pop-up sa svojim kreacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Tačnije, svako ko je ovih dana u Parizu i prođe pored tržnog centra naići će na razne instalacije, od veš mašine do tostera. Novi pop-up prostor koji je kreiran omogućava posetiocima da dožive brend u njegovom najopipljivijem obliku. Po ulasku u prostor, kupci se suočavaju sa gigantskom Bambino torbom, možda najkarakterističnijim i najprodavanijim komadom modne kuće. Na drugom mestu u Galeriji Lafajet, ogromna mašina za pranje veša je postavljena i pretvorena u foto kabinu, omogućavajući posetiocima da snime najupečatljivije snimke za svoj Instagram profil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Prodavnica je takođe domaćin brojnim izlozima, od kojih svaki predstavlja priznanje Žakmisovim prošlim modnim revijama, od "Le Papier" do "Le Raphia". Kupci takođe mogu da posete 24-časovni automat za prodaju torbi, zajedno sa toplim napicima i buketima cveća.

„Od trenutka kada smo počeli da radimo na ovom konkretnom projektu, moj cilj je bio da ponovo kreiram svet Jacquemus i sve svoje vizuelne opsesije. Sviđa mi se ideja da svaki kupac koji dođe u galeriju može uživati u impresivnom iskustvu i otkriti istoriju Jacquemus brenda i sve što ima da ponudi“, objašnjava Simon Port Žakmis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Pop-up će ostati u Parizu do 2. aprila, dok će cvećara i kafić biti dostupni do 14. marta.

Ljubitelji kuće Jacquemus, požurite u Pariz!

Luxury Experience