Impozantan univerzum minimalizma u potpuno novom butiku Jil Sander

Intrigantni, minimalistički dizajni brenda Jil Sander uskoro će se prodavati u novootvorenoj prodavnici u ulici Bond, označavajući prvu solo prodavnicu brenda u Velikoj Britaniji.

Od 1968. Jil Sander je sinonim za minimalzam i sofisticiranost. Par kreativnih direktora Lusi i Luk Majer koji su na čelu kuće pristupaju odeći sa potpuno savremenim, ali i poetskim izgledom, fokusirajući se na strukturirane komade i uglavnom prateći viziju minimalizma.

Skromni, ali moderni dizajni mogu se naći u robnim kućama kao što je Harrod's, i tamo su dostupni godinama. Međutim, njihov cilj da prošire svoj domet izvan velikog trgovca na malo je postignut jer je brend sada otvorio svoj prvi butik u ulici Bond 134. Prodavnica od 160 kvadratnih metara na dva nivoa, dizajnirana je u saradnji sa Casper Mueller Kneer, arhitektonskom firmom koja je dizajnirala prodavnice za modne brendove YSL i Celine, između ostalih.

Prodavnica će odražavati čisti identitet brenda, koristeći jednobojni mermer, mesing i drvo pored srebrno-plavog travertina. Prodavnica Bond Street će nuditi mušku i žensku konfekciju, zajedno sa kolekcijama za pistu, tašnama, aksesoarima i obućom.

Luxury Experience