Hermes ulazi u svet Metaverzuma

Da li ste uzbuđeni zbog Metaverzuma? Pa, ne znamo za vas, ali luksuzni brend Hermes sigurno jeste!

Kompanija je nedavno podnela zahtev za prijavu zaštitnog znaka koja pokriva nezamenljive tokene (NFT), kriptovalute i sve digitalne stvari u pripremi za svoj prodor na Web3.

Prema Uredu za patente i žigove Sjedinjenih Država (USPTO), zaštitni znak (koji je podnet 26. avgusta 2022.) pokrivaće softver koji se može preuzeti za pregled, skladištenje i upravljanje virtuelnom robom, digitalnim kolekcionarskim predmetima, kriptovalutama i NFT-ovima „za korišćenje u online svetu.”

Pored toga, brend je takođe prijavio zaštitne znakove za „usluge maloprodajnih objekata sa virtuelnom robom“ i modne izložbe u „onlajn virtuelnim, proširenim ili mešovitim okruženjima“ i za „obezbeđivanje onlajn tržišta za kupce i prodavce virtuelne robe“.

To bi moglo značiti da će korisnici uskoro moći da prisustvuju modnim događajima brenda u Metaverzumu i da takođe dobiju priliku da kupe ekskluzivnu odeću i još mnogo toga u obliku NFT-a.

Slično kao i Hermes, nekoliko luksuznih brendova širom sveta takođe istražuje Metaverzum i sve ono što može da im ponudi kako bi svoje poslovanje učinili uspešniji u 21. veku.

Luxury Experience