Gucci vas poziva da ovog leta posetite Sen Trope

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Gucci je i ovog leta otvorio svoj butik u Sen Tropeu.

Novi butik brenda na dva sprata se prostire na preko 200 kvadratnih metara i nudi široku lepezu komada koja se sastoji od konfekcije i modnih dodataka za muškarce i žene. Gosti su dobrodošli da otkriju prepoznatljive linije torbica kuće, uključujući Jackie 1961, Bamboo 1947 i Horsebit 1955, zajedno sa odabranim izborom dragocenih komada nakita. Pored toga, u butiku su izloženi predmeti iz kolekcije Gucci Valigeria, zamišljeni za savršena putovanja.

Smešten u klasičnoj kući Sen Tropea koju karakterišu tipični zeleni kapci koji definišu okolni pejzaž, butik je krunisan privatnom baštom dizajniranom oko starog bunara pružajući gostima prostor za opuštanje, uživanje u zelenilu i prelepoj atmosferi Francuske rivijere.

Dizajn enterijera dopunjuje spoljašnjost i evocira jedinstvenu lepotu Azurne obale kroz svetle nijanse i primenu lokalnih materijala i završnih obrada. Podove krase mozaici dok ploče od prirodnog hrasta koje se nalaze preko zidova harmonično dopunjuju tkane završne obrade od ratana u znak pažnje na tradiciju lokalnog zanatstva. Zamišljena tako da se gosti osećaju kao kod kuće, prodavnica je uokvirena novodizajniranim policama inspirisanim klasičnim mesinganim dizajnom povezanim sa fiokama koje podsećaju na kovčege inspirisanim ponudom prtljaga kuće. Tepisi i zavese se uklapaju u sofisticiranu paletu butika i evociraju na bezbrižan duh toplih letnjih dana. Obezbeđujući najudobnije i intimnije iskustvo kupovine, gosti mogu da rezervišu namensku sobu u okviru prodavnice kako bi uživali u privatnosti i posebnim uslugama prilagođenim njihovim specifičnim potrebama.

Kao deo posvećenosti implementaciji i unapređenju ekoloških inicijativa i energetski efikasnih tehnologija u kućama širom sveta, novi butik je dizajniran koristeći LEED smernice i principe, prati i promoviše energetsku efikasnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Pored nobog butika, Gucci je sarađivao sa Loulou Ramatuelle Beach klubom. Od 1. juna do kraja septembra, renomirani klub prolazi kroz zadivljujuću transformaciju, uranjajući posetioce u Gucci svet. Povodom ovog ekskluzivnog partnerstva Gucci uvodi svoju jedinstvenu estetiku u svaki aspekt Loulou Ramatuelle Beach kluba. Suncobrani, ležaljke, peškiri, jastuci i još mnogo toga ukrašeni su prepoznatljivim logotipom Interlocking G, prugama i svežom paletom boja koja stvara vrhunsku luksuznu destinaciju za leto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Luxury Experience