Gucci novom kampanjom slavi Godinu zeca

Gucci najavljuje proslavu Godine zeca živopisnom kolekcijom punom razigranih i prefinjenih iteracija ove životinje koja predstavlja inteligenciju, zdravlje i dugovečnost.

Odražavajući radosno raspoloženje, kolekcija donosi fantastičnu upotrebu boja, otisaka i ukrasa na konfekciji, torbama, cipelama, modnim dodacima, nakitu i satovima. Različiti prikazi zeca pojavljuju se u celoj liniji, utkani u trikotažu, na vezenim zakrpama ili u prepoznatljivoj verziji u stilu spreja koja se može videti na majicama, kožnim mokasinama i G-Timeless satovima.

Ženska linija nudi prefinjen izbor svilenih bluza i suknji sa zanimljivim dezenom, zajedno sa smelim geometrijskim komadima u kontrastnim nijansama.

Muška kolekcija unapređuje temu razigranih grafičkih šara u sportskim siluetama, cipele dočaravaju suštinu zeca sa mašnama koje oponašaju uši zeca, dok specijalni modeli torbi, od Gucci Diana sa ručno oslikanim prugama, do Gucci Horsebit 1955 od dragocene kože i tvida, upotpunjuju kapsul kolekciju.

U kampanji koju je snimio Maks Sidentof, žive boje postavljaju bujan ton, odražavajući radosni duh koji najavljuje dolazak proleća. U reklamnoj kampanji ekipa prijatelja nailazi na zečeve u fantastičnom polju cveća - uzbudljive nijanse cvetova pojačavaju čitavo raspoloženje kampanje. Razigrani trenuci smenjuju se sa sentimentalnijim na ovoj livadi koja liči na snove, a nežna svetlost izlaska sunca najavljuje početak nove godine.

Kolekcija, je lansirana 27. decembra, biće dostupna u odabranim Gucci prodavnicama širom sveta i izložena u namenskim prodavnicama inspirisanim printom zeca iz kolekcije.

Luxury Experience