Gucci Gift kampanja kreće na putovanje glamuroznim vozom

Kampanja Gucci Gift slavi magiju svečanosti i radost deljenja ovih trenutaka sa voljenima u duhu ovog posebnog doba godine.

Alesandro Mikele crpi inspiraciju iz maštovite vizije Gucci putovanja povodom lansiranja najnovije kampanje. Inače, slavni modni brend je predstavio svoju najnoviju kampanju, nakon vesti o odlasku Alesandra Mikelea sa kreativnog kormila, pa ona ujedno predstavlja i jedan od njegovih poslednjih radova pod okriljem Gucci brenda. 

Video i fotografije reklamne kampanje, koje su snimili Džordan Hemingvej i Karlijn Džejkobs, prikazuju modele koji preuzimaju ulogu putnika – svako na svojim putovanjima koja prevazilaze maštu.

Na fotografijama su prikazani različiti Gucci proizvodi, uključujući torbe različitih oblika, dodatke za kućne ljubimce Gucci, predmete za kućnu dekoraciju i svetlucavi nakit. Kada je reč o garderobi, Gucci žene su prikazane u kaputima od veštačkog krzna, dugim haljinama, raskošnim šljokicama i luksuznim topovima od somota i čipke. Što se tiče obuće, ističu se sandale sa platformom, cipele sa kaiševima, kožne čizme i još mnogo toga.

Pogledajte Gucci Gift kampanju u galeriji fotografija i osetite magiju praznika!

Luxury Experience