Gucci Clown Shoes cipele od 700 dolara

Modu ne moraju svi da shvate…

Ipak, ponekad čak i oni najneupućeniji vide jasnu razliku između onoga što je nosivo, i onoga što nije. Po svemu sudeći, renomirani modni brend Gucci gubi dodir sa realnošću kada se radi o ovoj temi, jer su oni skoro predstavili nešto što se pokazalo kao najveća modna greška ikada. U pitanju su nove Clown Shoes cipele koje ovaj brend prodaje po suludoj ceni od 700 dolara!

Bež obojene cipele za muškarce dolaze sa crvenim vrhovima prstiju i spotskim pertlama na zatezanje i Gucci logoom koji je glavni ukras na znatno manje impresivnom kaišu sa čičak trakom. Cipele su napravljene od kože, neoprena, gume i mrežastog materijala, a u ženskoj varijanti su napravljene u grimizno-zlatnoj kombinaciji boja.

I dok je Gucci brend očekivao neverovatnu prodaju svog noviteta, fanovi su reagovali sasvim suprotno. Jedan od korisnika Twittera je napisao komentar: “Možda nije loše biti siromašan”, kao komentar na ovaj model.

Ovo inače nije prvi put da je slavni brend dobio loš odgovor zbog svog čudnog ukusa. U martu ove godine, oni su predstavili par patika nazvan “Dirty Sneakers”, sa cenom od 870 dolara, koje su praktično odmah po pojavljivanju postale predmet ismevanja.