FENDI POP-UP BUTIK U SOHOU

Fendi postavlja pop-up butik u SoHou i izaziva kupce proizvodima iz automata...

SoHo je jedan od favorita za Njujorčane i turiste, ali i podjednako atraktivan onim ljudima kojima nikada nije dovoljno ovih ekskluzivnih butika. Iako je možda malo kasno da Fendi otvori pop-up butik u Sohou, Roman luxury house je uradio opsežno istraživanje kako bi kombinovao svoje kodekse sa raspoloženjem na lokaciji. Koncept jedinstvene prodavnice, u ulici Greene broj 122, obuhvataće prodaju ekskluzivnih proizvode kroz luksuzne automate sa sjajnim svetlećih neonskih reklama #FendiSoHo, koji bi privlačili pažnju kupaca.

Studio apartman veličine pop-up butika poseduje elemente dizajna prirodne cigle, stari parket, šareni oktanski tepih i luster. Komadi nameštaja su napravljeni od gvožđa i mesinga sa prirodnim vintage završnim detaljima uravnoteženih svetlih boja, prefinjenom kožom i svilenkastim plišem, prilagođenim kodeksima kompanije Fendi.

Pop-up prodavnica otvorena je ovog meseca sa čuvenim Petites modelima, uključujući Petite 2Jours, Petite 3Jours i Mini Peekaboo. Do 31. decembra, svakog meseca će se u njoj plasirati drugačija tema.