Fendi lansira šik skijašku kolekciju

Nova kolekcija uključuje saradnju sa Moon Boot…

Pripremajući se za ledenu zimsku sezonu, Fendi je upravo lansirao svoju novu skijašku kolekciju. Linija sadrži sve – od obuće, pa do versatilnih aksesoara, pri čemu će vam svaki komad pružiti komfor, toplinu i priliku da izgledate šik.

Dolazeći kao deo nove Fendi Tech linije, novi proizvodi nude visoke performanse, fokusirajući se istovremeno na održivost, sa niskim uticajem na prirodno okruženje. Slavni logo italijanske modne kuće i dezen “Quilted Stripe”, dominiraju ovim asortimanom, kao referenca na modnu reviju brenda za sezonu jesen/zima 2020, koja je debitovala ranije ove godine.

Skijaške pantalone i kombinezoni za vožnju snouborda opremljeni su termičkim i vodootpornim tekstilima koji sadrže likru, nudeći vam zaštitu i toplinu. Eco-friendly aspekt kolekcije naglašen je uz pomoć FF perjane jakne, koja je napravljena od Econyla. Osim toga, colorblocking upada u centar naše pažnje sa ikoničnim crnim i žutim kombinacijama. Takođe, deo ove kolekcije je i saradnja sa Moon Boot, koja je dobila FF brendiranje.

Sve komade iz kolekcije možete videti u našoj galeriji, a znajte da su svi već sada dostupni za kupovinu, sa cenama koje idu od 350 do 3.590 dolara.