Fendi predstavio koncept luksuzne prodavnice sa tri VIP sobe u Dubaiju

Fendi je predstavio novi koncept luksuzne prodavnice koja je spremna za otvaranje u Dubaiju.

Novi prodajni prostor namenjen bogatim kupcima u Dubaiju uključivaće tri luksuzne VIP sobe i još mnogo toga! Dok se brend sprema da ponovo otvori svoj butik u Dubai Mall Fashion Avenue nakon renoviranja, novi prodajni objekat će doneti duplo veći prodajni prostor i flotu luksuznih pogodnosti za kupce. Sve u svemu, prodavnica će sada imati dva sprata i prostiraće se na ukupno 760 kvadratnih metara. Najinteresantnije je da će imati tri VIP sobe, smeštene na drugom spratu - jedna posvećena modi, druga „art de la table“, a treća Peekaboo torbama koje su ukrašene draguljima.

Serž Brunšving, predsednik i glavni izvršni direktor kompanije Fendi u izjavi je rekao: „Ovo je pravi vodeći model nove generacije… ovo je novi svet maloprodaje. Bliski Istok je veoma važna oblast za nas i pozicioniranje brenda Fendi je super kompatibilno sa regionom i njegovom željom za istinskim luksuzom. Pored proširenja prodavnice, brend takođe ima za cilj da pokrene odeljak finog nakita isključivo u Dubaiju.“

Slično luksuznom prodajnom mestu u Dubaiju, brend je takođe nedavno otvorio prodavnicu u novom krilu međunarodnog aerodroma Hamad u Dohi, u Kataru, koja je inspirisana njenim sedištem u rimskoj Palazzo della Civiltà.

Luxury Experience