Emilio Pucci je lansirao Bikini Bar pop up radnju

Svako ko voli plažu ne može se osećati krivim za kupovinu u prodavnicama koje prodaju plažne aksesoare ili  turističke suvenira, bar jednom u svom životu.

Niko vas ne krivi, jer ko da odoli kupovini kupaćeg kostima baš u onoj boji za kojom tragate čitavog leta? Italijanski brend Emilio Pucci jasno je imao istu ideju, jer nas seli na brojne plaže Mediterana putem putujuće pop-up prodavnice.

Bikini Bar je nova pop-up radnja koja je debitovala u Kanu tokom filmskog festivala. Nova radnja koja imitira kabinu za presvlačenje, obojena u jarke boje prikazuje ograničene serije brenda poput trouglastih gornjih delova kupaćih kostima sa podesivim trakama. Ukupno 19 ekskluzivnih  printova nalazi se u ovoj radnji uključujući i neke nove motive -  Gazelle, Parasol i Libellula, tako da ste u prilici da novi kupaći kostim omiljenog brenda nabavite baš na plaži nekog  prestižnog mesta.

Nakon boravka u Kanu, pop-up radnja se preselila na nove lokacije uključujući Bejrut, Kapri, Mikonos, Taorminu, Sen Trope i Porto Ćervo. No ako ne krstarite ovim plažama tokom leta razloga za strah nema, jer je  kolekcija kupaćih kostima takođe dostupna za kupovinu u Pucci elektronskoj online radnji.

N.V.T.