Embrace Self-Love: Savage x Fenty kolekcija za Dan zaljubljenih

Više slika

Više slika

Rijana otkriva kolekciju Savage x Fenty za Dan zaljubljenih koja slavi ljubav prema sebi i osnaživanje.

Ovog Dana zaljubljenih, Savage x Fenty čini da naša srca zaigraju lansiranjem nove kolekcije donjeg veša, sa svojom legendarnom dizajnerkom Rijanom. Brend, poznat po svojim inkluzivnim i smelim dizajnima, nastavlja da redefiniše donji veš ovom novom kolekcijom, fokusirajući se na moćnu poruku: Volite sebe.

Kolekcija, koja je namenjena i ženama i muškarcima, je proslava samoljublja i samopouzdanja. Svaki predmet je dizajniran da inspiriše pojedince da prihvate svoju jedinstvenu lepotu i izraze svoj lični stil.

Dostupna na sajtu brenda Savage x Fenty, kolekcija dodaje dašak glamura proslavi Dana zaljubljenih. Dizajni spajaju prepoznatljivu Savage Fenty estetiku smelosti i udobnosti, obezbeđujući da je svaki komad podjednako nosiv koliko i moderan.

U tandemu sa lansiranjem kolekcije, Rijana je predstavila seriju video zapisa „Savage Confessions“ na Instagram stranici brenda, @Savagexfenty. U jednoj od ispovesti Rijana govori o svom „jeziku ljubavi“: „Kvalitetno vreme. Luksuz je u tome, Ok? Zauzeta sam, veliki tata (A$AP Roky) je zauzet, i svaki put kada neko može da izdvoji malo vremena za mene, osećam se zaista posebno.“

Luxury Experience