ELISABETH WEINSTOCK NOVI BUTIK

Ekstravagantna dizajnerka Elisabeth Weinstock poznata je po mešanju ekskluzivnosti i ekscentričnosti…

Dizajnerka koja ceni intrigantnu životinjsku kožu otvorila je svoj prvi butik u zapadnom Holivudu u Los Anđelesu. Njena kolekcija uključuje unikatni nameštaj, predmete od životinjske kože i kutije za nakit. Evo nekoliko njenih noviteta:

Waverly Toolbox

Ova interesantna kutija za nakit oblikovana je kao kutija za alat. Kutija sa oslikanom kožom anakonde ima tri nivoa, što je čini više nego dovoljnom za smeštanje svih potreba za negovanje i lep izgled modernog muškarca. Cena joj je 7.616 dolara i ona predstavlja najfiniji utilitaristički luksuz.

Luxembourg velika kutija za nakit

Jedan od najfinijih predmeta u njenim kolekcijama je ova velika kutija za nakit visoka 1,21 m. Obmotana egzotičnom kožom, ova kutija je veoma luksuzni kovčeg za blago. Na njoj je primetan zaista precizni umetnički rad, i ona redefiniše konvencionalni prtljag. Sa cenom od 24.784 dolara, idealna je za odlaganje vaših dragocenih blaga.

Mar Del Plata Humidor

Premijerni snabdevač humidora, Elisabeth Weinstock i Daniel Marshall sarađivali su kako bi kreirali ovaj neverovatni predmet. Napravljen od ekskluzivnih egzotičnih koža, sa teksturnim dizajnom, Mar Del Plata humidor je veoma prefinjen način čuvanja vaših cigara. Ovo je pravi primer ikonskog Elisabeth Weinstock dizajna, a cena je 2.350 dolara.

America Football

America Football je namenjen za nekoga ko voli sport i ceni umetnost. Ovaj interesantni predmet umetnosti napravljen je od BOA kože i košta 975 dolara.

Manila Boxing Gloves

Oslikane Anaconda bokserske rukavice su opako lepe. Savšene kao čuvar “muške pećine”, mogu biti vaše po ceni od 1.450 dolara.