Dior preuzima Beverly Hills Hotel ovog leta

Žudite za danima na bazenu ovog leta? Dior pop-up oaza preuzela je hotel Beverly Hills, zajedno sa ležaljkama, suncobranima, kabinama inspirisanim surfovanjem i butikom koji podseća na zamak od peska.

Dolaskom leta, stiže i Dioriviera kolekcija koju svake godine dizajnira Marija Gracija Kjuri sa potpisom brenda, „Toile de Jouy“. Ove godine, koristeći nežne nijanse ružičaste i sive - Dior i The Beverly Hills Hotel su integrisali svoje brendove na razigran i sofisticiran način.

Dior „preuzima“ hotelski bazen The Beverly Hills Hotela i predstavlja savršen spoj mode i zabave. Sa ružičastim i sivim ležaljkama prekrivenim Toile de Jouy i odgovarajućim suncobranima, gosti su uronjeni u Dior svet dok uživaju u usluzi svetske klase po kojoj je hotel Beverly Hills poznat. Gosti ne samo da će moći da uživaju u svojoj prepoznatljivoj McCarthy salati pored bazena, već će sada moći da je dopune i Dior desertom koji se služi iz Dior kolica za sladoled.

„Dioriviera letnji pop-up nudi našim gostima zadivljujuće putovanje u svet visoke mode, pokazujući oličenje stila i zanatstva. Ova saradnja ne samo da pojačava našu posvećenost pružanju neuporedivog luksuza, već i dodaje dašak uzbuđenja i zabave u boravku naših gostiju. Oduševljeni smo što smo izabrani kao mesto za ovaj izvanredni pop-up, i to je svedočanstvo o statusu hotela Beverly Hills kao kulturne i modne destinacije“, rekao je Džon Skenlon generalni direktor.

Zajedno sa ovom transformacijom na otvorenom je Le Jardin Des Reves Dior pop-up butik. Sa kabinama inspirisanim surfom koje uokviruju spoljašnjost i enterijerom oblikovanim u teksturi nalik pesku, uključujući peščane žirafe i lavove u prirodnoj veličini, gosti mogu da šetaju prostorom sa svojim personalizovanim koktelom u ruci i osećaju se kao da su u pravom zamku od peska.

Od suknji do lepršavih haljina i kupaćih kostima, motiv Toile de Jouy i mediteranski osećaj ugrađeni su u letnju kolekciju. Čuvena Dior Book Tote sa izvezenim natpisom „Beverly Hills“ preko prednje strane je ekskluzivna za ovaj pop-up i bez sumnje će postati kolekcionarski predmet. Komadi iz ograničenog izdanja, kao što su daska za surfovanje sa logotipom „Christian Dior“, prostirka za jogu, kao i pribor za jelo, podmetači i drugi ukrasni predmeti omogućavaju ljubiteljima brenda da kupe ove kolekcionarske predmete i ponovo kreiraju Dioriveru u svom domu.

Pored butika, Dior je kreirao ekskluzivni Le Jardin Des Reves Dior Spa Cabana otvoren od 10 do 16 časova svakog dana, isključivo za goste hotela. U ovom magičnom okruženju, Dior pruža vrhunsko luksuzno iskustvo, uključujući odličnu lokaciju na bazenu, vrhunski program tretmana za lice i telo, ekskluzivne poklone i specijalno izdanje Dioriviera mirisa koji će učiniti da mirišete na leto čak i nakon što izađete iz bazena.

Za Dior, leto je „zvanično počelo“ – u velikom stilu.

Luxury Experience