Da li je ovo najlepša torba koju ste ikada videli?

U saradnji sa Christie’s aukcijskom kućom, Virdžil Ablo je predstavio Off-White™ 2.8 Jitney torbu, kao deo podrške predstojećoj Bid For The Louvre online aukciji…

Prema zvaničnom saopštenju brenda, sva zarada od prodaje ove torbe biće donirana specijalnim projektima koji će se odvijati u okviru muzeja, posebno usmerenim prema umetničkoj i kulturnoj edukaciji.

Za ovu najnoviju iteraciju, jedna od najpoznatijih silueta brenda, Ablo je redizajnirao komad tako da on u sebi sadrži duh Pariza i neverovatnu strukturu dizajna Luvr piramide. Napravljena od fine, srebrne italijanske kože, torba sadrži umetničke aplikacije nepravilnog srebrnog štrasa preko cele sovje površine. Oni koji budu učestvovali u aukciji, dobiće priliku da ponesu ovu fantastičnu torbu, kao i mesto u prvom redu jedne od Off-White™ modne revije koja će se održati iduće godine.

Inače, Off-White™ brend je odabran među nekoliko luksuznih kuća, dizajnera i savremenih umetnika kako bi doprineli ovom povodu. Aukcija se održava od 1. do 15.decembra.