Casa Maserati - novi pop-up butik u Milanu

Volite Masterati? Onda posetite Piazza San Fedele u Milanu, odnosno novi butik – Casa Maserati…

Sve sa oznakom ovog brenda nalazi se u novom butiku, koji je ujedno i bar. Ovde možete kupiti praktično sve iz Maserati kolekcije proizvoda. Otvaranje ovog butika podudara se sa Expo Milano 2015, globalnim dizajnerskim događajem, tokom kog se predstavljaju noviteti iz polja tehnologije i umetnosti.

Ovo je više od običnog showrooma, gde su predstavljeni njihovi proizvodi. Ovo je prva Maserati prodavnica gde se nalazi i bar, koja sadrži pun Maserati asortiman. Ovde su vam dostupne i test vožnje, a imaćete priliku da uživate u Quattroporte i Ghibli sedanima, u društvu profesionalnog instruktora vožnje, odnosno bivšeg vozača Formule 1.

Ovaj butik zvanično je otvoren 14.jula, tokom ekskluzivnog koktel događaja namenjenom samo zvanicama. Butik je otvoren svakog dana u nedelji, a u njemu će se održavati i brojni drugi događaji, koji slave italijanski dizajn.

U ovom koncept butiku biće predstavljeni i brojni Maserati partnerski brendovi poput Ermenegildo Zegna, Bulgari, La Martina i Dr. Vranjes. Takođe, Poltrona Frau Venini, Frigerio, Unopiù, Caffitaly i Montante brendovi će prikazati svoje proizvode. Maserati će organizovati i događaje tokom leta i zime, koji predstavljaju partnerstva sa Cantine Ferrari, Samsung, Pirelli, Courmayeur Montblanc, Cortina Turismo, Excelsior Hotel Gallia i Elite Model Management, kako bi se kreiralo besprekorno italijansko Maserati iskustvo.