Burberry praznična kampanja nikada nije izgledala lepše

Više slika

Više slika

Novogodišnji i božični praznici su pred nama, a svi oni koji uživaju u periodu darivanja, biće oduševljeni novom kampanjom brenda Burberry.

U skladu sa tradicijom, ali i novim brendingom, popularna modna kuća nas je ove sezone oduševila odličnom ponudom. Kolekcija koja je predstavljena povodom novogodišnjih praznika, pored odeće i modnih aksesoara usmerena je na komade za dom, a svaki detalj podseća koliko zima može biti lepa.

Kako se bliži prva godina Danijela Lija na čelu brenda Burberry, on nastavlja da usmerava svoju publiku na nove puteve, zamenjujući tradicionalne modele krznenim prijateljima. Psi svih uzrasta opuštaju se na vunenim ćebadima brenda, dok drugi „modeli“ kampanje gledaju u pozlaćene činije i cipele. Lijevi otisci predstavljaju pozadinu ljubimaca spremnih za Božić, dok tašne, čajnici i torbe sa laticama ruže prate sveće u obliku slova „B“ složene na slavljeničke tornjeve od hleba. Logotip brenda je izvezen na kompletima kapica, rukavica i šalova, a pačići stoje na mekanim jastucima.

Fotografije Burberry Holiday kampanje potpisuje Ro Etridž a one zrače toplinom, luksuzom i stilom, što je još jedan od uspeha kreativnog direktora Danijela Lija.

Luxury Experience