Bottega Veneta - novi butik u Londonu

Stigla nam je sezona novih otvaranja – još jedna modna kuća dodala je novu prodajnu adresu…

Pored nove adrese, ova modna kuća pridružila se drugima, obeležavajući svoje bitne trenutke izložbama. U pitanju je modni brend Bottega Veneta, koji je proslavio svoj novi butik u Old Bond ulici, putujućom izložbom “The Knot: A Retrospective”, na kojoj je predstavljen jedan od njihovih najvažnijih dizajna.

Do pre nekoliko dana, njihov londonski butik bio je transformisan u muzej, sa preko 100 Knot torbi izloženih. Najinteresantniji predstavljeni komadi su svakako Origami Knot sa delikatno presavijenom patent kožom, Jardin Knot, napravljen od kožnih cvetova i Vintage Jewel Knot, sa vezom od antičkih kristala.

Memory Knot, izdanje napravljeno od napa kože sa filmom od metalik alumijiuma i Metal Lace Knot, napravljen od dva seta metalne čipke preko satenskog luksuznog panela, su dva modna detalja koje dame jednostavno obožavaju.

Knot, koji je sinonim ovog italijanskog brenda, predstavlja se u novoj veziji svake sezone. Forma i funkcija ovog modnog aksesoara predstavljaju predivno platno za Tomasa Mejera i umetnike iz ove modne kuće, čija se mašta, nadamo se, nikada neće ugasiti.