Bottega Veneta - kolekcija inspirisana Njujorkom

Luksuzni brend, Bottega Veneta, otvara svoj najveći butik na Madison aveniji u Njujorku, i za tu priliku, oni predstavljaju novu capsule kolekciju, koja sadrži 33 unikatne torbe, inspirisane neverovatnim panoramama Njujorka…

Kolekcija nazvana Icons of New York, sadrži predmete kreirane od kože, namenjene i muškarcima i ženama. Ova linija je u celosti ručni rad majstora iz radionice modne kuće smeštene nadomak Milana, a svaki komad je kreiran tako da reflektuje intrigantne osobine grada, kroz Bottega Veneta Intrecciato tkane dezene.

Ova neverovatna kolekcija sadrži Intrecciato Manhattan Craquele – elegantnu tote torbu sa kožnim detaljima, koja predstavlja mrežu ulica ovog grada, Intrecciato Tube Olimpia torbu za žene, kreiranu u skladu sa šarenim prolazima podzemne železnice i Intrecciato Midnight Cesta torbu koja nam predstavlja obrise njujorških nebodera, uz pomoć ton-na-ton tehnike veza.

Sa cenama koje idu od 3.000 dolara pa na više, ova kolekcija je šik, klasična i impresivno skupocena. Može se kupiti preko zvaničnog sajta ove modne kuće, kao i u novom njujorškom butiku.