BOSS & Perfect Moment - ekskluzivna kolekcija ski odeće

BOSS se vraća na skijaške staze ove zime, udruživši se sa brendom skijaške odeće Perfect Moment povodom lansiranja ekskluzivne kolekcije ženskih, muških i uniseks komada koja će biti lansirana u januaru 2023.

Inspirisani arhivama dva brenda, njihovi dizajni kombinuju ležernu, sportsku estetiku brenda BOSS sa renomiranom stručnošću Perfect Moment u sportskoj odeći za performanse, isporučujući kolekciju koja će garantovano impresionirati na stazi i van nje.

Sastoji se od karakterističnih silueta iz postojećih Perfect Moment kolekcija koje su ponovo zamišljene u smelijoj paleti boja. Kapsul kolekcija se sastoji od ski jakni, ski pantalona, skijaških odela, kombinezona, trikotaže, toplih odevnih komada i aksesoara koji nude moderan apre ski izgled.

Ova dva brenda dele vrednosti kvaliteta, primene i inovacije, a njihova prirodna sinergija je izražena u zajedničkom logotipu koji kombinuje prepoznatljivi motiv Severne zvezde Perfect Moment sa grafičkim fontom brenda BOSS.

Viši potpredsednik umetničke direkcije brenda HUGO BOSS, Marko Falćioni, kaže: „Kada smo razmišljali o povratku na ski staze, znali smo da moramo da nađemo pravog partnera. Perfect Moment balansira pristup vođen modom sa dubokom tehničkom stručnošću i odlični rezultati naše saradnje govore sami za sebe. Veoma sam uzbuđen što vidim ovu kolekciju na ski stazama ove sezone."

Kreativni direktor Perfect Moment brenda Džejn Gotšolk kaže: „Oduševljeni smo što radimo sa brendom BOSS u tako uzbudljivom trenutku za brend, kada se njegova duga istorija atletske izvrsnosti i modnih inovacija prožima novim duhom. Ova kolekcija je za Moment Makers – one koji traže jedinstvena, autentična iskustva na stazi i van nje i žele da izgledaju i osećaju se sjajno u tom procesu."

Paleta boja obuhvata pet nijansi: legendarne BOSS boje crne, belu i kamel, zajedno sa trenutno prepoznatljivim tonom Perfect Moment paradajz crvena i zimskom nijansom nežne krem. Kolekcija od 23 dizajna prepuna je prepoznatljivih komada koji su rigorozno testirani kako bi se osigurale optimalne atletske performanse.

Nekoliko komada sadrži BOSS „B“ monogram prekriven grafikom Perfect Moment North Star. U međuvremenu, džemperi sa sloganom Perfect Moment redizajnirani su tako da sadrže BOSS logo kao i naziv austrijskog skijališta Kicbil (Kitzbühel) lokacija legendarnih trka Hahnenkamm, čiji je partner BOSS.

Kolekcija kapsul BOSS x Perfect Moment biće predstavljena u ekskluzivnom modnom događaju na predstojećim trkama koje će se održati od 16. do 23. januara 2023. godine.

Luxury Experience