Biramo za vas: najbolji ženski blejzeri za sve prilike

Crvene usne, vrtoglavo visoke štikle i savršeni blejzer su sve što vam je potrebno kako biste se osećale moćno…

Nekada ograničeni na sale za sastanke i četiri zida kancelarije, blejzeri se vraćaju na scenu osvajajući svaki aspekt našeg života. Ukrašeni elegantnim akcentima, poput štrasa i zlatnih niti, oni na veličanstven način besprekorno spajaju ženstvenu gracioznost i klasičnu muževnost. Koji god blejzer da odaberete – bilo da se radi o predimenzioniranom modelu u stilu Džulije Roberts uparenom sa patikama, ili onom pripijenom koji nikad neće izaći iz mode, vaš izgled će mamiti poglede svih ljudi sa kojima se susretnete.

Blejzer postaje vaš saučesnik u dobijanju samopouzdanja, pružajući vam moć, komfor i odišući jedinstvenim stavom koji vas podiže na svojevrsni pijedestal. Kao univerzalni komad, sada dostupan u brojnim stilovima, blejzer je nešto što možete nositi praktično svakoga dana na sasvim novi način – bilo u poslovnom stilu, ležernom, zavodljivom senzualnom ili nonšalantno šik.

Savremeni stilovi blejzera će vam dati priliku da kreirate odevne kombinacije iz snova, čak i ako mu dodate par belih patika i svoje omiljene farmerice, i zato su postali ključna investicija jednog funkcionalno modernog garderobera.

Sa tim na umu, u našoj galeriji otkrivamo 22 idealna blejzera koji vrlo lako mogu pronaći svoje mesto u vašem modnom arsenalu.

« 20 21 22 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience