Berluti kolekcija za sve moderne bajkere

U svetu motociklizma, koža je oduvek bila deo standardne uniforme vozača, kako onih zrelih, tako i zelenih, novopečenih novajlija…

Berluti brend sada viziju grubog bajkera prenosi na novi nivo, interesantnim novim komadima iz svoje Off the Road kolekcije, koja predstavlja asortiman aksesoara, koji se nadograđuje na nasleđe ovog brenda u izradi predmeta od fine kože. Pariski modni brend kreira proizvode koji su oduvek poželjni zbog kože proizvedene u Veroni, od teladi iz severne Francuske, koja potom biva pretvorena u neverovatno luksuzne komade rukama vrsnih umetnika. Mnogi brendovi, samim tim, jedva čekaju poziv za saradnju sa njima.

Ovo inače nije prvi put da je Berluti proširio svoju ekspertizu u polju kože dalje od svoje tradicionalne ponude – luksuzni brend je kreirao paravan u saradnji sa proizvođačem nameštaja Ceccotti Collezioni, zajedno sa brendom Krug je stvorio nosiljku za šampanjac, a takođe je unapredio i jedan bicikl, zajedno sa francuskom radionicom Cycles Victoire. Ovoga puta, Berluti nam predstavlja svoju samostalnu viziju bajkerske opreme, koja sadrži komade koje će poželeti i vozači, ali i svi ostali.

Kolekcija sa jedanaest predmeta sadrži sve – od malog kožnog držača za kartice (810 dolara), do štepane kožne putne aktentašne (5.200 dolara), ali se komadi koji su zaista posvećeni bajkerima savršeno izdvajaju. Tu su norveške bajkerske čizme sa kožnim štitom, kao i kaciga ($4.150), koja je kreirana u saradnji sa brendom Veldt, Volume MM ranac ($4.250), Complice torba ($2.950) i mnoge druge  stvari. Sve što vam je još potrebno je savršeni motor.