15 cvetnih haljina koje su savršene za jesenju sezonu

Dani kada je cvetna odeća bila isključivo vezana za prolećnu i letnju sezonu su davno prošli.

Sada možete održavati svoju garderobu u punom cvatu i tokom jeseni i zime, a srećom, trenutno je na raspolaganju mnoštvo šik jesenjih cvetnih haljina za kupovinu. Bez obzira da li tražite haljine koje ćete nositi na poslu, kao gost na jesenjem venčanju ili ležerne stilove za vikend, pripremite se da ove sezone izgledate savršeno.

Koja je razlika između prolećnog i jesenjeg cvetnog printa? Sve počinje paletom boja. Tamnije boje su definitivno karakteristike jesenjih cvetnih printova – pomislite na bordo, tamnozelenu, teget, sve nijanse braon, crnu... Ovo nisu veseli otisci proleća i leta, ali su jednako šik i izgledaju romantično i moramo priznati da postoji nešto posebno u tim bogatim nijansama.

Lako je pustiti da vaša garderoba potone u more tamnih, neutralnih boja tokom hladnih dana, ali cvetne haljine nude priliku da svoj jesenji i zimski izgled ulepšate dezenima, poboljšate svoje raspoloženje i izgledate moderno. Osim toga, haljine sa cvetnim printom se savršeno kombinuju sa drugim jesenjim komadima iz vašeg ormara kao što su teksas i kožne jakne, jesenje čizme, šeširi sa širokim obodom...

Bilo da se radi o svakodnevnom izlasku, odeći za kancelariju ili o komadu spremnom za zabavu, u galeriji smo izdvojili najlepše cvetne haljine koje možete kupiti upravo sada.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience