15 sivih blejzera koji će zaseniti oblačne dane

Postoji više od 50 nijansi sjajnih sivih blejzera, a mi smo pronašli 15 najboljih.

Blejzeri odavno nisu osnovni odevni komadi koji su pogodni samo za kancelariju. Sa dolaskom jeseni, postaju neophodni detalji koje kombinujemo sa elegantnom, ali i ležernom sportskom odećom.

Iako su možda nastali u sportskim krugovima – tako bar priča kaže - i dobili ime po blistavo crvenoj boji „blazing red“ koja je krasila formalne jakne nautičara Kembridž kluba, brzo su postali osnovni britanski proizvod. Decenijama kasnije, još uvek testiramo stilove krojenja, uključujući predimenzionirane, krop ili modele klasičnog kroja.

Tkanina je, naravno, jedna od stvari koje je najlakše promeniti, prelazeći sa laganog platna na luksuznu kožu sa bezbroj opcija između. Ali, kada je reč o boji, iako je crna možda očigledan izbor, elegantna i sofisticirana boja koja se uklapa uz sve, ponekad deluje previše strogo i formalno. Zakoračili smo u jesen, solidarišemo se sa oblačnim nebom i biramo šik sive blejzere za kreiranje modernih jesenjih stajlinga.

Jedna od najboljih stvari u vezi sa sivom je to što može da se kombinuje sa skoro bilo kojom bojom - upotpunjujući ili sukobljavajući se, u zavisnosti od vašeg stila. Sivi blejzer možete kombinovati sa plavim teksasom, čizmama i belom košuljom za opušten izgled ili smelom haljinom na pruge i patikama kako biste otelotvorili izgled trendseterki uličnog stila, i bićete na dobrom putu da odbacite osnovne stereotipe o blejzerima.

Ukoliko planirate kupovinu ove jeseni, predlažemo da investirate u kvalitetan sivi blejzer. Od golublje sive do najtamnije nijanse poput uglja, postoji zaista veliki izbor, tako da ćete sigurno pronaći nijansu i model koji vam najbolje odgovara.

Kako bismo vam olakšali proces kupovine, pronašli smo najlepše sive blejzere i otkrivamo ih u galeriji fotografija. Izaberite svoje favorite!

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience