10 suknji sa šljokicama koje će vas uvesti u sezonu zabava

„Samo pokušavam da promenim svet jednom po jednom šljokicom", rekla je jednom Lejdi Gaga. "Samo želim da se dobro provedem, a šljokice predstavljaju dobar provod."

Ništa tako ne govori o sezoni zabave kao blistave, svetlucave šljokice – a suknja sa šljokicama je svečani klasik. Sa mogućnošću da gore obučete komad po svom izboru, suknja sa šljokicama automatski postaje mnogo svestraniji odevni komad od haljine sa šljokicama. Jednostavno dodajte udoban zimski džemper, košulju ili običnu belu majicu i imaćete moderan i kul izgled koji je prikladniji za dan. Slično tome, zamena cipela i aksesoara može za tren da suknju sa šljokicama pretvori od komada za vikend do varijante za večernje zabave.

Naravno, kada je u pitanju izbor suknje, isplati se uzeti u obzir dugovečnost: nemojte trošiti novac na nešto što ne možete zamisliti da iznova oblačite. Milioni komada sa šljokicama završe na deponiji svake godine, odbačeni nakon samo jednog nošenja.

Zato smo uoči predstojećih zabava izabrali za vas 10 najboljih suknji sa šljokicama koje možete da kupite i nosite zauvek – od Loewe mini u kojoj ćete privući sve poglede do Erdem glamurozne opcije i Ganni suknje razigranog stila koja je ukrašena mašnama.

Zavirite u galeriju fotografija i na vreme odaberite suknju sa šljokicama koju ćete nositi uvek kada poželite da dodate malo sjaja svom stajlingu.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience