10 elegantnih ženskih košulja za vaše važne ceremonije

Košulja je odevni komad na koji uvek možete računati: danas vam otkrivamo modele na koje se treba fokusirati i kako ih kombinovati za važne ceremonije.

Nikada nije lako pronaći savršenu odeću kada imate poziv na svečanu ceremoniju; bilo da se radi o venčanju, krštenju ili elegantnom događaju, izbor nas često muči danima. Ako ne želite da se usredsredite na uobičajenu dugu cvetnu haljinu, alternativa je preusmeriti fokus na jedan predmet: košulju. Kada pronađete pravu košulju nosićete je na bezbroj različitih načina.

Ne možete se odlučiti za jedan posebni model? Sviđaju nam se i ultra-ženstvene varijante Chloe, Etro, Valentino i Max Mara, sa mašnama i vezenim okovratnicima i čipkom, kao i prefinjeniji predlozi Brunello Cucinelli i Bottega Veneta. Ali ako tražite nešto sa grafikama, pogledajte košulje brenda Marni, Gucci i Miu Miu.

Ukoliko birate košulju sa cvetnim motivima ili smelim grafikama predlažemo da je kombinujete sa klasičnim, monohromatskim odevnim komadima - možda sa parom palazzo pantalona, pencil suknjom ili mini suknjom iz 70-ih.Takođe, kada je reč o aksesoarima, bolje je ne preterivati: odličan izbor su lagane mokasine ili sandale i mini torbe. Da biste dodali dašak sjaja, dodajte svom izgledu minđuše sa biserima ili dijamantima.

Najlepše košulje vam otkrivamo u galeriji fotografija!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »