10 blejzera u jarkim bojama koji će postati glavni fokus prolećnog izgleda

Vreme je za prolećnu terapiju bojama!

Teško da postoji nešto raznovrsnije i praktičnije u vašoj garderobi od blejzera. Klasični blejzer muškog kroja može elegantno upotpuniti čak i najležerniji izgled sačinjen od farmerica i bele majice, postati osnova stilskog poslovnog izgleda i lako se uklopiti uz večernju haljinu ili suknju.

Posebno će ovog proleća biti aktuelni raznobojni blejzeri najsočnijih nijansi, koje su nam ove sezone pokazale zvezde hronika uličnog stila.

Od lavande i maline do trendi narandžaste i zelene, izaberite najšarenije komade i koristite ih kao akcentnu boju ili kao dodatni sloj u monohromatskim odevnim kombinacijama. Nemojte se plašiti da kombinujete blejzer sa stvarima u kontrastnim svetlim bojama - ove sezone takva tehnika je više nego dobrodošla. Takođe preporučujemo da klasične pantalone uskladite sa blejzerom u boji: odela u boji su pravi must-have sezone proleće/leto 2022. Potvrda tome su revije brendova Valentino, Alexander McQueen, Versace, Stella McCartney i drugih kultnih modnih kuća, u čijim kolekcijama možete pronaći odela svih boja duge.

U galeriji smo za vas izdvojili 10 najboljih blejzera u boji - samo morate da izaberete model i boju koja vam se najviše sviđa i smislite stilske kombinacije.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience