Realnost i fantazija: reklamna kampanja Prada proleće/leto 2022

Modni brend Prada predstavio je novu reklamnu kampanju za sezonu proleće/leto 2022, koja se fokusira na osećaj nošenja odeće.

U novoj kampanji pod nazivom ‘’In the Mood for Prada’’, pozirala je glumica Hanter Šafer, koja je odigrala jednu od glavnih uloga u TV seriji Euforija.

Nova kolekcija brenda Prada i Raf Simonsa spaja stvarnost i fantaziju, fizičko i intelektualno. Novom kolekcijom Prada odražava emocionalnu rezonancu između žene i njene odeće.

Na reklamnim fotografijama Dejvida Simsa, glumica pozira u kratkoj satenskoj suknji, puderasto roze sakou na pertlanje i visokim potpeticama sa kaišem. Na setu, društvo poznatoj glumici pravile su Džulian Nobis, Selena Forest i Lina Čang. Intimne i stvarne, dvosmislene i intrigantne, fotografije Dejvida Simsa pokazuju duboko lični odnos žena prema njihovoj odeći. One obeležavaju i održavaju svakodnevne gestove i raspoloženja života.

Tokom sezone, kampanja će se razvijati kroz seriju video zapisa i fotografija kreiranih od strane niza novih kreatora, od kojih će svaki biti doveden na set da tumači Prada kolekciju, kampanju i raspoloženje.