Ralph Lauren Jesen 2023: Romantika Američkog Juga

Više slika

Više slika

Najnovija Ralph Lauren kolekcija za jesen 2023 ne samo da odaje počast američkom jugozapadu – ona se pojavljuje u njegovom prostranom pejzažu.

Fotografisana u Teksasu, kolekcija nudi svet gde se gruba izdržljivost sreće s prefinjenošću. Aivita Mūze i Nour Rizk, modeli koji se pojavljuju u Ralph Lauren jesenjoj kampanji za 2023. godinu, nose kombinaciju elegantnih haljina i struktuiranih sakoa.

Zaboravite na sive i bež nijanse – neutralna dominacija je prošarana snažnim tonovima smaragdno zelene i kraljevski bordo boje. Ove boje ne samo da dopunjuju; one privlače pažnju. Predimenzionirane puff jakne dele scenu sa širokim pantalonama i pletenim džemperima. Upečatljivi kaiševi i pantalone sa zvonastim nogavicama odražavaju zapadnjački stil s elegancijom.

Dok su kolekcija Polo Ralph Lauren za jesen i prethodna kolekcija za pre-fall 2023 postavila temelje, ova nova jesenja kolekcija nastavlja priču klasičnog američkog stila, gradeći se na ranijim linijama, kombinujući duh jugozapada i moderni glamur.

Ralph Lauren opisuje kolekciju kao fuziju "grube romantike i modernog glamura". Dok sive obično zrače suptilnom sofisticiranošću, ovde se udružuju s maštovitim tvidovima i apstraktnim cvetnim dezenima. Dodajte oblike inspirisane sportom i srebrnu čipku, i dobili ste komade koji su izjava stila.

Luxury Experience