Prada slavi individualnost novom kampanjom za jesen/zimu 2022

Prada brend predstavlja inkluzivnu kampanju za svoju kolekciju ženske odeće za jesen/zimu 2022, kreiranu da proslavi individualnost i pomeri granice modnog oglašavanja.

U novoj kampanji pojavljuju se žene svih starosnih doba i poziraju ispred objektiva Dejvida Simsa. Prada je za novu jesenju kampanju angažovao zvezdu „Euforije“ Hanter Šafer, a njoj se priružuju Loli Bahia, Sora Čoi, Kendal Džener, Lia Kebede, Amanda Marfi, Kaj Njumen i Lina Žang, koje su učestvovale na februarskoj modnoj reviji i prošetale pistom.

Na reklamnim fotografijama Šafer pozira sa zalizanom kosom, nosi majicu od rebrastog pamuka sa prozirnom ukrašenom suknjom, dok Džener nosi jaknu sa perjem. U međuvremenu, Lina Žang nosi džemper koji je prekriven geometrijskim oblicima, a prikazuje i elegantnu torbu. Na reklamnim fotografijama svaki od modela je suprotstavljen naizgled nasumično izabranom objektu, ali onom koji svakom modelu znači nešto lično.

„Kampanja Prada jesen/zima 2022. slavi pojedince i individualnost, pokazujući ponosno međugeneracijski odabir žena, proširen da prenese njihove priče“, stoji u saopštenju brenda Prada povodom lansiranja nove reklamne kampanje.