Oscar de la Renta predstavlja novu kolekciju venčanica za jesen 2023

Ako tražite venčanicu koja je elegantna, romantična i bezvremenska, trebalo bi da pogledate novu kolekciju Oscar de la Renta.

Reč je o američkom brendu koji je osnovao čuveni dizajner Oskar de la Renta 1965. Oskar de la Renta je bio poznat po svom osećaju za lepotu, boje i detalje, koje je reflektovao u svojim kreacijama. Njegovu odeću nosile su mnoge poznate žene, poput Džeki Kenedi, Odri Hepbern ili Amal Kluni. Oskar de la Renta je preminuo 2014. godine, ali se njegovo nasleđe nastavlja u rukama njegovih naslednika, Laure Kim i Fernanda Garsije, koji podržavaju njegovu viziju i stil.

Oscar de la Renta je jedan od najprestižnijih i najpopularnijih brendova venčanica na svetu. Kolekcije su pune sofisticiranih i kvalitetnih haljina koje su inspirisane različitim kulturama, umetnošću i prirodom. Svaka haljina je dizajnirana da naglasi ličnost i lepotu neveste. Brend nudi različite krojeve, materijale i detalje koji odgovaraju različitim ukusima i idejama. Bez obzira da li tražite jednostavnu i minimalističku ili bogato ukrašenu i obimnu haljinu, u kolekciji Oscar de la Renta ćete pronaći model koji tražite.

Oscar de la Renta je nedavno predstavio svoju BRIDAL COLLECTION JESEN 2023. na Bridal Fashion Week u Njujorku. Ova kolekcija je puna raskošnih i modernih haljina koje su dizajnirane za pronicljive neveste. Kolekcija je inspirisana Y2K modom, sa svetlim bojama, sjajnim materijalima i razigranim detaljima. Kolekcija takođe odražava želju za radošću i optimizmom nakon pandemije Covid-19. Kolekcija nudi 24 različita modela haljina koje su pogodne za različite vrste venčanja, od tradicionalnih do ležernih.

Ukoliko tražite venčanicu koja je elegantna, romantična i bezvremenska, pregledate kolekciju Oscar de la Renta. Sigurno ćete pronaći haljinu koja je idealna za jedan od najvažnijih dana u vašem životu.

Luxury Experience