Nostalgični letnji printovi u novoj Valentino Escape 2023 kampanji

Valentino je spreman da nas odvede na letnje odmore očaravajućom kapsul kolekcijom Valentino Escape 2023.

Ova kolekcija odaje počast bogatoj arhivi brenda, sa posebnim fokusom na očaravajuće printove koji izazivaju osećaj nostalgije i avanture. Među istaknutim dezenima predstavljenim u ovoj kolekciji su „Animalier“, „Panther“ i „Loop“. Svaki otisak bez napora krasi niz lepršavih silueta, od šik mini haljina do majica, kupaćih kostima, kaftana i još mnogo toga. Svaki komad odiše osećajem sofisticiranosti, savršen za prihvatanje bezbrižnog duha leta.

Kada je u pitanju obuća, kolekcija Valentino Escape 2023 nudi divan niz opcija. Rockstud sandale, bezvremenski potpis brenda kombinuju stil i udobnost. U međuvremenu, sandale donose nagoveštaj ležerne elegancije bilo kom letnjem stajlingu.

Nijedna Valentino kolekcija nije potpuna bez legendarnih torbi, a Valentino Escape 2023 kapsul kolekcija svakako ispunjava očekivanja. Bucket torbe pružaju praktičnu, ali elegantnu opciju, dok ukrasi od štrasa dodaju dašak glamura. Ove izuzetne torbe služe kao savršen dodatak svakom letnjem izgledu.

Proslavljeni print Animalier, prvi put predstavljen 1967. godine slavi bogato nasleđe brenda i služi kao podsetnik na njegovu posvećenost bezvremenskoj modi. Ponovo se pojavljuje na poluprovidnim ogrtačima, kupaćim kostimima i štiklama i ravnim sandalama Valentino Garavani VLogo Signature, podsećajući na kampanju sa Lindom Evangelistom koju je snimio Stiven Majzel 1980-ih.

U međuvremenu, motiv Pantera, koji je debitovao 1967. godine dobija moderan zaokret na topovima sa šljokicama, šik haljinama sa otvorenim ramenima, kao i na torbama, šalovima i peškirima za plažu.

Jedan od najzanimljivijih printova u kolekciji je Valentino Loop print, koji kanališe živu energiju sedamdesetih. Sa svojim psihodeličnim vrtlogom boja, ovaj otisak je moderna interpretacija kultne Viva Valentino kampanje iz 1971. godine, koja prikazuje trajnu kreativnost brenda.

Luxury Experience