New York, I Love You: kolekcija Michael Kors jesen/zima 2022/2023

U okviru Nedelje mode u Njujorku prikazana je kolekcija Michael Kors jesen/zima 2022/2023.

Pista je tokom noći bila obasjana svetlima grada, a posebnu atmosferu je stvorio je nastup dobitnika Gremi nagrade, Migela. Gradonačelnik Njujorka, Erik Adams, Blejk Lajvli, Bruk Šilds, Lejdi Eliza i Lejdi Amelija Spenser i mnogi drugi došli su da vide novu kolekciju brenda.

Počevši od kolekcije proleće-leto 2020, Majkl Kors koristi svoje revije da proslavi lepotu svog rodnog grada. Kolekcija jesen/zima 2022/2023 nije izuzetak. „U ovoj reviji sam želeo da oživim energiju noćnog grada, jer smatram da sada nije toliko važno gde si, već je važno kakva osećanja i emocije osećaš na jednom ili drugom mestu“, komentariše dizajner.

"Majkl Kors je pravi Njujorčanin. On nije bio samo jedan od najboljih gradskih dizajnera četiri decenije, već je podržavao Njujork na svaki mogući način kada je to bilo potrebno. Tokom pandemije, kada je naš grad bio u teškoj situaciji, Majkl Kors nam je izašao u susret i pomogao u obnavljanju industrijskih preduzeća koja su bila teško pogođena COVID-om. Počev od saradnje sa dobrotvornim organizacijama, pa do podrške naših škola, Majkl Kors nam je pomogao da se oporavimo na svakom koraku. Njujork mu se zahvaljuje. Uzbuđen sam kada vidim sve što radi, kako na pisti, tako i van nje“, rekao je gradonačelnik Njujorka, Erik Adams.

Muzički nastup pevača Migela podigao je raspoloženje modelima koji su učestvovali na reviji, kao što su Nataša Poli, Irina Šajk, Bela Hadid, Điđi Hadid, Emili Ratajkovski, Izabel Fontana, Adut Akeč, Prešes Li, Malgoša Bela, Elton Mejson, Karmen Pedaru i drugi. Migel je izveo hitove poput Raspberry Beret, Pineapple Skies i Sure Thing, stvarajući savršenu pozadinu za kolekciju.

Nova kolekcija Michael Kors uključivala je sve, od provokativnih ultra-kratkih suknji i visokih čizama do dramatičnih kaputa i midi haljina sa prorezima koji otkrivaju kožu. Paleta boja kreće se od bež i čokoladne do svetlih nijansi fuksije, narandžaste i žute. U muškoj liniji dominiraju tvid i flanel, koji su u kontrastu sa glamuroznim šljokicama i vezom.

U galeriji pogledajte sve modele sa nove revije Michael Kors jesen/zima 2022/2023.

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience