Kim Kardašijan najavljuje ledenu zimu u novoj kampanji Balenciaga

Moda uvek gleda u budućnost, tumači različite realnosti i može se posmatrati kao savremeni seizmograf u redefinisanju aktuelnih događaja.

U aktuelnoj kampanji jesen/zima 2022, modna kuća Balenciaga takođe igra svoju ulogu, naglašava klimatske promene i rat u Ukrajini.

U novoj reklamnoj kampanji glavne uloge dobili su ambasadori kuće i prijatelji brenda, Kim Kardašijan, glumica Euphorie Aleksa Demi, reper Big Metju i model Kadim Sok. Ambasadori brenda pozirali su ispred objektiva fotografa i reditelja Danijela Rošea.

Demna prikazuje ključne komade svoje nove kolekcije za zimu 2022. i osvetljava lokacije sa ekstremnom klimom. Za kampanju, Danijel Roše je napravio fotografije u različitim okruženjima, uključujući snežnu oluju, pustinjski pejzaž, oluju sa grmljavinom...

Zvezda kampanje je Kim Kardašijan koja nosi dva ključna komada iz kolekcije - dugačku, usku plavu haljinu sa otvorenim leđima, upotpunjenu "Hourglass" torbom i naočarima. Drugi look sačinjen je od cvetne haljine u teget-narandžastoj kombinaciji boja koja je stilizovana dugim čizmama izrađenim od istog materijala. 

Pored Kim, Aleksa Demi blista u novoj kampanji i pozira u glomaznoj bundi, dok je njen stajling upotpunjen špicastim čizmama i metalik torbom.

Luxury Experience