Kim Kardašijan impresionira u prolećnoj kampanji Dolce & Gabbana

Kim Kardašijan produbljuje svoju vezu sa italijanskim luksuznim brendom Dolce & Gabbana, predvodeći senzualnu kampanju za proleće/leto 2023.

Naglašavajući prepoznatljiv stil i suštinu brenda Dolce & Gabbana, kolekcija je pravi dokaz dugovečnosti brenda, sa jedinstvenim reinterpretacijama iz njihovih legendarnih arhiva 90-ih i dvehiljaditih.

Fotografisana od strane proslavljenog dua Mert & Marcus, Kim Kardašijan zadivljuje na seriji crno-belih snimaka pozirajući u veličanstvenoj italijanskoj vili iz osamnaestog veka. Svojim oštrim okom za detalje i umetnost, fotografi beleže senzualnu eleganciju, intimnost i glamur Dolce & Gabbana za sezonu proleće 2023.

U svom najnovijem projektu sa Dolce & Gabbana, Kim Kardašijan pokazuje svoj besprekoran stil u zadivljujućem nizu odevnih predmeta i modnih dodataka. Od upečatljivog kristalnog mrežastog grudnjaka preko smelih komada sa leopard printom do korseta i čarapa, Kim odiše samopouzdanjem i sofisticiranošću u svakoj odevnoj kombinaciji koju nosi.

I, naravno, nijedan Dolce & Gabbana izgled za proleće 2023. ne bi bio potpun bez prepoznatljive torbe Sicily. Kim nosi ovaj kultni dodatak u nizu stilova, od žestoke verzije sa leopard printom do elegantnog crnog i providnog PVC dizajna. Svaka elegantna i moderna torba odražava posvećenost brenda izvrsnosti i luksuzu.

Luxury Experience