Louis Vuitton prihvata šarm pasa za resort kolekciju 2025

Više slika

Više slika

Louis Vuitton resort kolekcija 2025 kombinuje prepoznatljivu eleganciju sa razigranom inovacijom, inspirisana čovekovim najboljim prijateljem...

Francuska kuća uvodi motive pasa ove sezone, infuzujući svoje bezvremenske komade šarmom pasa. Aksesoari su u centru pažnje, sa torbama ukrašenim privescima u obliku pasa i clochettes u obliku psećih šapa. Obuća i gornja odeća takođe prihvataju ovu temu, sa Dalmatinskim tačkama koje krase cipele i upadljive jakne, dok mokasine imaju detalje u obliku kostiju i psećih ogrlica.

Kolekcija uključuje upečatljivu souvenir jaknu sa razigranim motivom psa i tvrdo-kutijastu torbu sa monogramom koja je pametno oblikovana kao pseća kost. Kolekcija balansira tradicionalnu eleganciju sa modernim siluetama, privlačeći pažnju modno osvešćenih. Ključni komadi uključuju plisirane šortseve, dvoredna odela i džempere sa v-izrezom koji projektuju pametan, rafiniran izgled.

Baggy farmerke i skrojeni cargo šortsevi pružaju savremen obrt, dok pleteni hoodiji i varsity jakne nude nagoveštaj casual chic stila. Prsluci i svilene kravate dodaju sofisticiran dodir, osiguravajući da svaki izgled bude uglađen ali pristupačan.

Bilo da je reč o casual privlačnosti pletenog hoodija uparenog sa skrojenim šortsevima ili formalnoj sofisticiranosti dvorednog odela akcentovanog svilenom kravatom, Louis Vuitton i Farel Vilijams isporučuju koherentnu priču o eleganciji i modernosti.

Razigrani motivi pasa i inovativni aksesoari pružaju svež pogled na klasične dizajne, čineći ovu kolekciju izvanrednom za sezonu.

Luxury Experience