Zoe Kravic i Gal Gadot donose glamur novom kampanjom Tiffany & Co.

Kompanija Tiffany & Co. otkriva svoju novu kampanju “This is Tiffany” za 2023.godinu u kojoj glavne uloge imaju ambasadorke brenda Zoe Kravic i Gal Gadot.

Kampanja slavi individualnost, radost i optimizam, naglašavajući važnost biti ono što jeste. Tiffany T kolekcija je minimalistička, inspirisana trenutno prepoznatljivim logotipom kuće, odajući počast njenoj modernosti i snazi. Kolekcija je snažan izraz ličnog stila, slavi Tiffany ime i nepokolebljivi duh.

U međuvremenu, kolekcija Tiffany HardWear debitovala je 2017. i postala je jedna od najpoznatijih kolekcija sa potpisom Tiffany & Co. odražavajući energiju i arhitekturu Njujorka.

U novoj kampanji „This is Tiffany“ Zoe Kravic nosi predimenzionirani blejzer, krop top i pantalone, prikazujući kolekciju Tiffany HardWear. Kolekcija je inspirisana arhitekturom grada Njujorka, sa prepoznatljivim karikama koje igraju sa proporcijama i ravnotežom.

Gal Gadot, koja je 2022. imenovana za ambasadorku brenda Tiffany & Co. pozirala je u crnoj haljini koju dopunjuju Tiffany T komadi. Legendarno T je predstavljeno na ogrlicama, narukvicama i prstenju, koje sija na njenoj crnoj haljini.

Luxury Experience